Uw Privacy

Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. We gaan dan ook zorgvuldig met je gegevens om en behandelen deze conform de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op deze website allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op.

versie: 11 februari 2019

 

Met welk doel gebruiken wij jouw persoonsgegevens?

 

Wanneer jij ons contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien, behalve het e-mail adres wordt er niks geregistreerd. Nadat we je hebben voorzien van een reactie, zullen we het e-mail adres verwijderen.

Nieuwe leden vullen altijd een compleet profiel in bij aanmelding. Deze gegevens zijn alleen zichtvaar voor bestuur en registratiecomissie en zullen worden toegevoegd aan de ledenadministratie.  Vrijblijvend beschik je over de gelegenheid om op de website een profiel aan te maken. Wanneer je als lid een profiel aanmaakt zijn naam, woonplaats en titel zichtbaar op het open gedeelte van de website. Indien je het profiel wenst te verwijderen voldoet een e-mail naar contact@ibva.info. Zij zullen jouw profiel binnen 30 dagen verwijderen.

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. 

 

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

 

Vrijblijvend beschik je over de gelegenheid om op de website een profiel aan te maken, dit profiel bestaat uit naam, woonplaats en titel en is zichtbaar het open deel van de website. Indien je het profiel wenst te verwijderen voldoet een e-mail naar contact@ibva.info. Zij zullen jouw profiel binnen 30 dagen verwijderen.

Indien je het profiel hebt laten verwijderen hanteren wij de volgende richtlijnen ten aanzien van informatie verstrekking. Wij verstrekken je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Hoelang bewaren we jouw persoonsgegevens?

 

​Wij bewaren je persoonsgegevens gedurende je lidmaatschap bij de IbvA. Bij het opzeggen van lidmaatschap bewaren we jouw persoonsgegevens en correspondentie tenminste 2 jaar na ons laatste contact, onder andere om aan onze wettelijke verplichting te voldoen

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Cookies

 

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers  deze website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst.

Google Analytics
Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.  

 

 

Beveiliging

 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens naar ons verstuurd.

 

Inzage en wijzigen van jouw persoonsgegevens

 

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

 

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. ​Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

 

Contactgegevens

 

Internationale beroepsvereniging voor autismespecialisten (IBvA)
contact@ibva.info